U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A

NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Reclameheld van de eeuw
Peer Mascini is uitgeroepen tot de reclameheld van de eeuw. De 58- jarige acteur, die zijn carrière in 1963 begon bij het hoofdstedelijk Vestzaktheater, ontving zondagmiddag de prijs - een schilderij waarop hij zelf staat afgebeeld in het gezelschap van zijn Melkunie-koe - ter afsluiting van de succesvolle tentoonstelling Reclamehelden in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Hij kreeg 27 procent van de stemmen.

'Arbitrage voor Internet'
Kabelexploitant en Internetprovider Casema bepleit een onafhankelijke geschillencommissie voor de Internetbranche. De explosieve groei van het aantal Internetgebruikers zou die nodig maken. Casema wil de branche-organisatie van kabelexploitanten Vecai en de Vereniging van Nederlandse Internetproviders vragen om voor de zomer met een voorstel te komen. Door de snelle groei van het Internetgebruik ontstaan files op netwerken. Geschillen daarover vergen volgens Casema interventie van een onpartijdige instantie.


Het nieuwe boek van Renate Dorrestein staat morgen en overmorgen 48 uur lang online bij alle Nederlandse boekhandels op Internet. Volgens uitgeverij Contact is het de eerste keer dat internetboekhandels op zo'n grote schaal samenwerken. Het boek, een autobiografie, zal makkelijk te downloaden zijn. Een adequaat overzicht van online boekwinkels is onder meer te vinden bij de Bibliotheek Ede (www.bibl-ede.nl/links/boekh.htm)

NRC Webpagina's
1 FEBRUARI 2000



( a d v e r t e n t i e )

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)