U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A

NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Vorm wint van innovatie op electronicabeurs Berlijn
Philips presenteert op 's werelds grootste beurs voor consumentenelektronica in Berlijn geen Internet zaktelefoon. Maar trendy rode televisies verkopen ook. "Sell sell sell."

Internet lek
Een team van het Centrum voor Wiskunde en Informatica in Amsterdam heeft de waarmee veel berichten op Internet worden versleuteld. Het net is dus lek. Zonder ingreep zijn binnenkort geldstromen van miljarden guldens te onderscheppen.

De wedergeboorte van Fokke en Sukke
Vanaf maandag verschijnt dagelijks de cartoon Fokke & Sukke bij de strips op de RTV-pagina, en op de Internetsite van NRC Handelsblad. Sukke: "We doen alle stunts zelf!"

Nieuwsverslaafd
Wie verslaafd is aan nieuws kan zijn weekend beginnen en eindigen met Mieke van der Weij.

Sluiting tv-zender opgeschort
Een Turkse rechtbank heeft gisteren de sluiting van de commerciële televisiezender Kanal 6 opgeschort. De Hoge Raad voor Radio en Televisie, die eerder deze week besloot de zender zeven dagen te sluiten omdat zij bij haar berichtgeving over de aardbeving van vorige week zou hebben aangezet tot "verdeeldheid en haat tussen overheid en volk", moet de maatregel nader verklaren. Dat heeft de vertegenwoordiger van Kanal 6 in Ankara gisteren gemeld. De zender had beroep aangetekend tegen het besluit van de de formeel onafhankelijke instantie, dat veel ophef had gebaard in Turkije. (Reuters)


Iedereen doet aan poëzie, maar heeft de Nederlander ook één Favoriet Gedicht of één Favoriete Dichter? Deze krant zoekt dat, samen met Poetry International en de NPS uit. NRC Handelsblad doet op de website (www.nrc.nl/W2/Lab/Gedichten) honderd suggesties, bij de NPS (www.nps.nl) kan de lezer stemmen op zijn of haar favoriete dichter om de 'Dichter des Vaderlands' te kiezen, Poetry International brengt informatie over de Eerste Landelijke Gedichtendag (www.poetry.nl/gedichtendag) op 26 januari 2000.

NRC Webpagina's
28 AUGUSTUS 1999



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)