U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   K O R T   N I E U W S
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Vijf doden bij nieuw geweld in Ambon-stad
AMBON, 23 FEBR. Bij nieuw geweld tussen moslims en christenen op het Molukse eiland Ambon zijn vanmorgen vijf doden gevallen en raakten twaalf mensen gewond. Twintig huizen gingen in vlammen op. De onlusten begonnen toen er brandbommen werden geworpen naar woningen van christenen in een moslimwijk van Ambon-Stad. Volgens de op Ambon wonende pastor Böhm hebben christenen en moslims overal in de stad barricades opgeworpen en is de situatie 'kritiek'.

In Rambouillet nog geen akkoord
RAMBOUILLET, 23 FEBR. In Rambouillet, waar vanmiddag om drie uur de Kosovo-conferentie afloopt, werd vanochtend op de valreep gewerkt aan een politiek akkoord over autonomie. Over twee weken wordt dan verder gepraat over de implementatie.

Beurs verwerpt bod van Olivetti
ROME, 23 FEBR. De overnamepoging door Olivetti van het veel grotere Telecom Italia is gisteren mislukt. De beurscommissie verwierp het openbaar bod op de aandelen Telecom en het koersverloop op de beurs maakte duidelijk dat de markt de prijs die Olivetti biedt te laag vindt.

Tennisser Menno Oosting verongelukt
DEN BOSCH, 23 FEBR. Tennisser Menno Oosting is afgelopen nacht bij een verkeersongeluk in de buurt van Antwerpen om het leven gekomen. Hij was op de terugreis na een toernooi in Frankrijk. De 34-jarige Oosting werd twee keer Nederlands kampioen in het enkelspel. De laatste jaren speelde hij vooral in het dubbelspel.

Lichte daling oplage dagbladen
AMSTERDAM, 23 FEBR. De landelijke dagbladen blijven groeien ten koste van regionale kranten. De oplage van alle dagbladen samen is het afgelopen halfjaar licht gedaald, met 5.724 exemplaren, tot 4,5 miljoen. Dat blijkt uit de oplagecijfers die Cebuco gisteren heeft gepubliceerd.

NRC Webpagina's
23 FEBRUARI 1999



( a d v e r t e n t i e s )

NRC Weekeditie voor het Buitenland

Nu ook los
verkrijgbaar in

Italië

Spanje

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)