U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Freelancers zetten kranten onder druk wegens auteursrechten
De publicatie van bijdragen van freelance ateurs op de elektronische uitgaven van kranten zoals de websites op Internet heeft tot een conflict geleid.

Landelijke dagbladen op winst
De gezamenlijke landelijke dagbladen blijven groeien ten koste van regionale kranten. De oplage van alle dagbladen samen is het afgelopen halfjaar nauwelijks veranderd. Die daalde licht, met 5.724 exemplaren tot 4,5 miljoen.

CPB: problemen bij jaar 2000 raken economie bijna niet
Het millenniumprobleem - het van slag raken van computers bij de eeuwwisseling - heeft geen blijvende gevolgen en zal in het ergste geval de economische groei in Nederland volgend jaar met 0,75 tot 1 procentpunt drukken. Dit staat in een risicoanalyse van het Centraal Planbureau (CPB).

Cameratoezicht centrum Arnhem
ARNHEM, 23 FEBR. De gemeente Arnhem gaat bewakingscamera's plaatsen op en rond het uitgaanscentrum de Korenmarkt. De dertig camera's moeten voor het EK voetbal, volgend jaar zomer, operationeel zijn. Anders dan bijvoorbeeld Ede, waar slechts achteraf naar opnames wordt gekeken, bekijkt de brandweer de beelden in Arnhem 'live'.

Raadsvergadering live op internet
APELDOORN, 23 FEBR. De gemeenteraads- en commissievergaderingen van de gemeente Apeldoorn zijn voortaan live op internet te zien. Tijdens de eerste raadsvergadering on line, vanmiddag, staat de installatie van Apeldoorns nieuwe burgemeester mr. G.J. de Graaf uit Vught centraal.


Niet alle politieke partijen zijn op het web bezig met de Provinciale Statenverkiezingen. Op de site van GroenLinks (www.groenlinks.nl) wordt slechts verwezen naar de algemene site (www.provincies.nl) en bij D66 (www.d66.nl) komen de verkiezingen helemaal niet voor. PvdA (www.pvda.nl), CDA (www.cda.nl) en VVD (www.vvd.nl) bieden wel de kandidatenlijsten en voor sommige provincies de programma's.

NRC Webpagina's
23 FEBRUARI 1999



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)