U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Vragen over ConcertZender
De Tweede-Kamerfractie van het CDA vraagt staatssecretaris Nuis (cultuur, media) terug te komen op zijn besluit de ConcertZender tijdelijk onder te brengen bij het publieke bestel.



Rel in Italië om verbod van'blasfemische' film Totò
Onder groot protest is in Italië een film tegengehouden door de censuur, voor het eerst in vijftien jaar. Het gaat om Totò die twee keer leefde van de Siciliaanse regisseurs Daniele Cipr en Franco Maresco, vorige maand ook vertoond op het filmfestival van Berlijn.



De ondergang van Amerikaanse dromen
Na het fiasco met Cyrano heeft het Nederlandse theater- en tv-productiebedrijf Endemol nu met de musical Titanic toch succes op Broadway.



Politieke reclame moet aan banden worden gelegd
Sinds vorige week mogen politieke partijen reclamezendtijd kopen op de landelijke publieke zenders. Het is vreemd dat aan dit besluit van de Stichting Ether Reclame (Ster) geen enkel publiek of politiek debat is voorafgegaan.



Strijdlustige Gates weert zich tegen verwijt van dominantie
Topman Bill Gates van Microsoft bestreed gisteren voor het Amerikaanse Congres dat zijn software-bedrijf een monopolie bezit. Of Microsoft inderdaad anti-trustwetten overtreedt moet de rechter beoordelen.



Philips brengt WebTV in Europa
Philips brengt in september van dit jaar in Europa een kastje op de markt dat surfen op Internet via de televisie mogelijk maakt.



TV-kijken op pc kan allang
De computerindustrie en de makers van televisietoestellen, lees je wel eens, steken heel veel geld in de integratie van computer en televisietoestel.




Op de Verkiezingssite, een samenwerking tussen o.a. NRC Handelsblad, het NIPO, de Vrije Universiteit en Twinspark, vindt u behalve al het verkiezingsnieuws van de afgelopen maanden uit deze krant, ook de uitslagen van de vorige gemeenteraadsverkiezingen. De zetelverdeling kan vanaf morgen met de nieuwe uitslagen vergeleken worden. Op kaarten van regio's en plaatsen worden in één oogopslag de verschillen duidelijk.

(www.verkiezingen.net)

NRC Webpagina's
4 MAART 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)