U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

De mond van Monica Lewinsky
De Amerikaanse media krijgen geen genoeg van het Clinton-seks-schandaal. On line-publicaties hebben een bijzondere rol gespeeld in de verspreiding van nieuws en geruchten. Matt Drudge heeft het nieuws van de vermeende affaire van de Amerikaanse president en zijn stagiaire Monica Lewinsky als eerste de wereld rond gestuurd langs zijn web-publicatie The Drudge Report.



ConcertZender in nood
De telefoon staat bijna geen moment stil zondagochtend in de Hilversumse studio van de ConcertZender. Een reddingsactie voor de met opheffing bedreigde radiozender, waarvoor om het kwartier de uitzending wordt onderbroken met een noodkreet om steun, slaat kennelijk aan bij de luisteraars.



Achter het Web
Voor een eigen homepage heeft de zelfstandig webontwerper Marjolijn Ruyg (33) het te druk. Ruyg gaf de derde versie van de Digitale Stad vorm.




De benoeming van kroonprins Willem-Alexander tot lid van het IOC brengt enkele vragen met zich mee. Is het een politiek risico voor de Nederlandse staat? De kroonprins valt immers onder de verantwoordelijkheid van de ministers. Zijn atleten die zich decennia lang hebben ingespannen voor de sport op onfatsoenlijke wijze gepasseerd door de benoeming van de prins? Discussieer mee in Tegenspraak op de vernieuwde NRC Webpagina's.

(Tegenspraak)

NRC Webpagina's
9 FEBRUARI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)