U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

'Geen van God gegeven interviewer'
Hij is vooral bekend als presentator, maar Niehe is ook directeur van een succesvol productiebedrijf. Hij bedenkt en ontwikkelt programma's voor publieke en commerciële omroepen. De laatste jaren verlegt hij zijn aandacht steeds meer naar het bedrijfsleven.





Kung Fu, Bewitched, Sledge Hammer, Black Adder, Fame, Charlie's Angels en 'Allo 'Allo zijn enkele series uit het programma-aanbod van TV10, het station dat alleen herhalingen uitzendt. Onlangs werd bekend dat TV10 van plan is de programmering te wijzigen omdat de eerdere veranderingen niet de gewenste resultaten (lees kijkcijfers) hadden.

Elke dag een speelfilm om half tien en het herhalen van programma's als Goede Tijden Slechte Tijden bleek minder goed aan te slaan dan verwacht. Wat de nieuwe programmering zal brengen is nog de vraag, aldus een woordvoerder. Wellicht dat de zender meer thema-avonden uit zal zenden, zoals nu al gedaan wordt op maandagavond, 'Ladies night' en zondagavond, 'English evening'.

TV10 heeft eigenlijk twee websites: een van de omroep zelf en een speciaal voor kinderen (Fox Kids Network). Beide sites hebben gemeen dat er een chatbox, een prijsvraag en achtergrondinformatie over programma's op voorkomt en dat de surfer een abonnement kan nemen op een mailinglist. Echter een compleet programma- overzicht is alleen te vinden op de site van TV10.

Hetzelfde geldt voor de linklijsten, de nieuwsgroepen met als onderwerpen onder meer MASH en Startrek. Ook heeft alleen de TV10-site een zoekmachine. Toch zijn beide sites interessant voor wie over oude tv-series wil communiceren. Nu maar hopen dat de omroep met interessante nieuwe herhalingen komt, als Top Pop en de Brady Bunch, zodat er over nog meer leuke programma's gechat en gemaild kan worden.

(www.tv10.nl en www.foxkids.nl)

NRC Webpagina's
10 JANUARI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)