U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

NOS en Canal+: samen wel 12 camera's
De NOS en Sport7 waren vorig jaar nog gezworen vijanden. Met abonneezender Canal+ kan de publieke omroep prima door één deur. Hoe ver gaat die samenwerking?



Ingetogen begin voor Canal+
Het zou natuurlijk onzin zijn, na minder dan een week al een oordeel te vellen over het Nederlandse Canal+, dat vrijdag jl. over twee kanalen Filmnet verving. Toch valt al te zien dat Nederlands enige betaal-televisiezender erop vooruit is gegaan: Canal+ oogt heel wat minder goedkoop dan Filmnet en er is een begin gemaakt met een eigen, rustige stijl in presentatie en grafische vormgeving, met het maken van eigen programma's en met het uitzenden van documentaires.



Website
Cambridge University Press is begonnen de tijdschriften die ze uitgeeft online ter beschikking te stellen. De ongeveer 30 wetenschappelijke tijdschriften, van het European Journal of Applied Mathematics tot het Journal of Modern African Studies, die nu online zijn, kunnen gratis geraadpleegd worden. In de loop van het jaar komen daar nog zeker twintig titels bij. In de toekomst zal voor deze service betaald moeten worden.
(http://www.journals.cup.org)



NRC Webpagina's
6 AUGUSTUS 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)