U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    S E L E C T I E   R A D I O  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE  | WWW

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Films op tv

Radio

Avondconcert. Werken van Mozart, Rossini en Respighi uitgevoerd door het Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. Edo de Waart. Solist: Jennifer Larmore, mezzosopraan. Rechtstreekse uitzending van het gala-benefietconcert ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Radio Filharmonisch Orkest.
Radio 4, 20.02-22.30u.

De avonden. In het eerste uur nieuwe verhalen van onder anderen Sjoerd Kuyper en in het tweede uur een gesprek met de 67-jarige heer Reintjes, een voormalig archivaris, die al dertien jaar in een bunkercomplex in het Schaarsbergse bos woont.
Radio 5, 22.03-23.55u.

Het jongste oordeel. Gesprek over het al of niet bestaan van rechtse en linkse journalistiek met de journalisten Emiel Bode (De Telegraaf), Wera de Lange (Trouw) en Max Arian (De Groene Amsterdammer).
Radio 1, 0.04-1.00u.

Dingen die gebeuren. De schrijver Benno Barnard leest een nog ongepubliceerd gedicht dat hij vorig jaar voor zijn overleden moeder schreef. Pas nu kan en wil hij over haar invloed praten. Zij bracht hem moraliteit en deugdelijkheid bij.
Morgen, Radio 5, 10.30-11.00u.

De schatkamer. Deze keer: Een hondeleven, over de belevingswereld van de hond.
Morgen, Radio 5, 14.02-15.00u.

Montaigne. Gesprek met fonoloog Marc van Oostendorp over zijn boek Tongval. Over spelling taal, dialect en algemeen beschaafd Nederlands lopen de discussies altijd hoog op.
Morgen Radio 5, 15.02-17.00u.

NRC Webpagina's
1 JUNI 1996


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)