U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


De veranderingen
in NRC Handelsblad
zullen niet
onopgemerkt blijven

Sport7 zet morgen uitzendingen stop
De televisiezender Sport7 vraagt surseance van betaling aan en staakt morgenavond om middernacht zijn uitzendingen. Het bestuur van de sectie betaald voetbal van de KNVB, onder leiding van voorzitter J. Staatsen, wil opstappen.


E C O N O M I E :


Nerveus Wall Street beperkt koersverliezen
Na een uiterst nerveuze dag met aanvankelijk grote koersdalingen, heeft Wall Street de verliezen gisteren toch nog weten te beperken. De paniekerige stemming gisteren op beurzen over de hele wereld sloeg uiteindelijk niet over naar New York.


H O O F D A R T I K E L :


Stabiliteitspact
Wanneer is sprake van uitzonderlijke omstandigheden? Over deze abstracte vraag vechten de Europese ministers van Financiën nu al maanden een heel concreet meningsverschil uit. Het gaat over de invulling van het zogenoemde stabiliteitspact, een oorspronkelijk Duits voorstel om de landen die deelnemen aan de gemeenschappelijke Europese munt te binden aan begrotingsdiscipline.


S P O R T :


Willem II doet goede zaken in degradatiestrijd
RKC Waalwijk heeft gisteravond opnieuw een nederlaag geleden voor eigen publiek. In het nieuwe stadion verloor de ploeg van trainer Bert Jacobs met 2-1 van streekgenoot Willem II. Middenvelder Van der Vegt stelde dertien minuten voor tijd de overwinning veilig voor de club uit Tilburg. Willem II, tot gisteren de nummer zeventien van de ranglijst, deed daarmee goede zaken in de strijd tegen degradatie. RKC blijft hekkensluiter in de Nederlandse voetbalcompetitie.


C O L U M N :


Majesteit


NRC Webpagina's
7 DECEMBER 1996

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)