U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  M E D I A
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 

Grootste aandeelhouder wil uit PCM
De grootste aandeelhouder van PCM Uitgevers, Stichting Het Parool, onderzoekt of zij zich kan losmaken van PCM. De stichting is niet gelukkig met de bezuinigingen die het bestuur van PCM heeft opgelegd aan dagblad Het Parool.

Grunberg krijgt AKO 2000 per e-mail
Arnon Grunberg werd gisteren uitgeroepen tot winnaar van de AKO- literatuurprijs 2000. De schrijver was niet bij de uitreiking aanwezig, maar zat thuis in New York achter zijn computer.

Tussen krenterigheid en angst
Was even op tournee in Japan en zag daar bevestigd wat ik altijd al wist. Als het slecht gaat met de economie gaat het goed met de cultuur en omgekeerd. En het gaat slecht met de economie in Japan, dat is te merken. Zwervers in dozen op straat in Osaka en Narita Airport lijkt meer op een hondenkennel dan op Tokyo's mainport omdat het gezag, net als overal, de schuld van eigen falen afschuift op vermeende drugsimport. En als je dan muzikant bent en uit Holland komt krijg je, net als overal, gerust nog een paar extra snuffels van je kruis tot in je koffer.


IQ-testen, EQ-testen, relatietesten, persoonlijkheidstesten: dankzij de website All the tests is het niet meer nodig bladen te kopen om ze te kunnen maken. De site ziet er niet mooi uit, maar is zeker de moeite waard. De testen zijn ingedeeld per categorie en met de handige zoekmachine is snel de juiste te vinden. Naast serieuze testen zijn er via All the test ook onzin-testen, zoals de lipstick- personality-test, te vinden.
(www.allthetests.com)

NRC Webpagina's
30 OKTOBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

Klik hier

Klik hier

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad