U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  M E D I A
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 

Hof in zaak van gijzeling weer bijeen
Het Amsterdamse gerechtshof zal woensdagmiddag op verzoek van de advocaat van journalist Koen Voskuil (25) opnieuw bijeenkomen om te kijken of de gijzeling van de redacteur van het blad Spits terecht is.

Weinig kans voor 'sluiscommissie'
Een journalistieke 'toetsingscommissie' zou uitkomst moeten bieden in kwesties van bronbescherming.

Ik lach om niet te huilen
Komt meneer Cohen bij de dokter, zegt-ie: "Dokter, ik ben 27 jaar getrouwd, ik heb 26 kinderen, ik weet me geen raad, wat moet ik doen?" Zegt die dokter: "Niks." Of deze: Moos is overleden en Bram wil Saar troosten. Bram gaat naar het huis van Saar en daar aangekomen ziet-ie Saar in bed liggen met een wildvreemde man. Zegt-ie: "Saar, wat maak je me nou?" Zegt Saar: "Ach, wat een mens niet doet in z'n verdriet."


De Nederlandse Vereniging van Journalisten houdt een kaartenactie voor de gegijzelde journalist Koen Voskuil, die op last van de rechter vastzit omdat hij de bron van een artikel uit Sp!ts weigert prijs te geven. Sp!ts (www. spitsnet.nl) meldt dat elektronische steunbetuigingen per email verstuurd kunnen worden aan voskuil@spitsnet.nl. Op de NVJ-website staat het postadres van Voskuil in het Huis van Bewaring in Amsterdam.
(www.villamedia.nl)

NRC Webpagina's
25 SEPTEMBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

Klik hier

Klik hier

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad