U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
24/7 Media Europe ad
N R C   H A N D E L S B L A D  -  M E D I A
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 

Bel de TROS, als je van huis wegloopt
De TROS opende een telefoonlijn voor weggelopen pubers die hun ouders niet durven te bellen. Omroep als hulpverlener.

Elsevier en VNU verdelen buit
Uitgever Reed Elsevier koopt voor 1,3 miljard gulden een grote organisator van vakbeurzen in Europa. "Zelfs in de tijd van het internet willen mensen persoonlijk contact."

Terra koopt Finse poort tot internet
Het Spaanse Terra Mobile, de deze maand gevormde joint venture van de mobiele telefoonmaatschappij Telefónica Móviles (51 procent) en de internetprovider Terra Networks (49 procent), heeft gisteren voor 230 miljoen euro (506 miljoen gulden) Iobox overgenomen, de snel groeiende mobiele toegangspoort tot internet (portal) uit Finland met pan-Europese ambities.

Invensys doet bod op aandelen van Baan toch gestand
Het Britse industriële conglomeraat Invensys doet zijn bod op softwarebedrijf Baan gestand. De Britten schorten de voorwaarde van aanmelding van 95 procent van het aandelenkapitaal op.

World Online mikt op nieuwe strategie
De promotie van het eigen imago is in de nieuwe strategie van World Online naar de achtergrond geschoven. Het internetbedrijf neemt daarmee verder afstand van de omstreden oprichter Nina Brink.

Blunders met keukengerei
Zo goed gaat het met de digitale satelliet-televisie in Groot- Brittannië, dat BskyB, de voornaamste bedrijver van abonneetelevisie op de Britse eilanden, vermoedelijk versneld zijn huidige analoge aanbod zal afbouwen.


Tot gisteren kon Aviation Safety Network meldden dat er geen ongelukken met de Concorde waren geregistreerd. Vandaag is de site opnieuw ingericht en wordt in details verteld hoe het vliegtuig in elkaar zit. Wie bang is voor vliegen moet de ASN-site niet bekijken, alle ongelukken worden vermeld. De makers van de website berekenden ook dat in augustus en december de meeste ongelukken voorkomen.
(aviation-safety.net)

NRC Webpagina's
26 JULI 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad