U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
24/7 Media Europe ad
N R C   H A N D E L S B L A D  -  K O R T   N I E U W S
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 

Cruciale fase vredesberaad Camp David
Met de vervroegde terugkeer van de Amerikaanse president Bill Clinton uit Japan zijn de Israelisch-Palestijnse vredesonderhandelingen in Camp David de laatste, volgens waarnemers cruciale fase ingegaan.

Wahid wijst interventie Molukken af
President Abdurrahman Wahid van Indonesië zegt dat hij sterke druk vanuit de VN-Veiligheidsraad zal weerstaan om buitenlandse vredestroepen toe te laten tot de Molukken. Volgens Wahid wil Indonesië een oplossing van het religieuze conflict in eigen hand houden.

Helmut Kohl kan zich vrijkopen
Oud-bondskanselier Helmut Kohl (CDU) kan tegen betaling van een geldboete van 200.000 mark voorkomen, dat de officier van Justitie in Bonn een aanklacht wegens kwade trouw tegen hem indient.

Nigeria verbiedt 'aidsvaccin'
De Nigeriaanse president Obasanjo heeft voorlopig het gebruik verboden van een vaccin tegen aids dat een Nigeriaanse arts beweert te hebben ontwikkeld. Onderzoek moet de werkzaamheid van het vaccin bewijzen.

Aantal runderen en varkens lager
Het aantal runderen en varkens is ten opzichte van vorig jaar fors gedaald. Het aantal runderen daalde met 2,5 procent tot iets boven de 4 miljoen dieren.

Spanje pakt ruim 300 illegalen op
De Spaanse politie heeft gisteren ruim 300 arrestaties verricht onder immigranten die op illegale wijze trachtten het land binnen te komen.

Voicestream
Deutsche Telekom betaalt 50,7 miljard dollar in contanten en aandelen voor het Amerikaanse mobiele telefoniebedrijf Voicestream.

Onbestendig
Morgen in het westen overwegend droog en af en toe zon. Elders enkele buien afgewisseld door korte opklaringen. Matige noordwestenwind. Maxima rond 19 graden. Vooruitzichten tot zondag: Aanhoudend onbestendig. Temperaturen rond 21 graden.


NRC Webpagina's
24 JULI 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad