U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
24/7 Media Europe ad
N R C   H A N D E L S B L A D  -  M E D I A
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 

Minder geld voor Europese filmindustrie
Nederland wil dat de Europese Unie de komende jaren minder geld in de Europese filmindustrie stopt. De Nederlandse delegatie heeft dat laten weten tijdens informeel overleg met ministers van Cultuur van de EU in Lille. Daar werd gesproken over Media Plus, het subsidieprogramma voor de filmindustrie voor de jaren 2001-2006.

Versatel volgt eigen logica
Na twee weken doet buitenbeetje Versatel nog steeds mee aan de telecom- veiling in het Scheveningse Kurhaus. Waanzin of slimmigheid?

Britse mediafusie van de baan
De Britse mediaconcerns United News & Media en Carlton Communications hebben gisteren definitief hun fusie afgeblazen.

KGB goochelt op digitale snelweg
Slechts 7 miljoen Russen hebben een aansluiting op het internet. De digitale snelweg speelt in dit gigantische land nog nauwelijks een rol van betekenis voor de economie, maar wel voor de speur-activiteiten van de geheime diensten. Toch lijkt er niemand wakker te liggen van dit Orwelliaanse geweld.


O.J. Simpson, volgens zijn website 'een van de beste American Football Players aller tijden' en 'het middelpunt van een van Amerika's geruchtmakendste rechtszaken' geeft nu antwoord op al uw vragen via internet. Bezoekers van de website Ask O.J. kunnen daar regelmatig chatten met O.J. zelf, die op zijn site af en toe zelfs een online leugendetectortest ondergaat. Voorts is er natuurlijk O.J. Simpson-prullaria te bestellen, zoals gesigneerde foto's of een replica van het t-shirt dat O.J. droeg toen hij bij de footballploeg The Bills speelde.
(www.askoj.com)

NRC Webpagina's
22 JULI 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad