U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Die juffrouw
Dat Nina Brink niet deugt, weten we onderhand wel. Dat standpunt is politiek correct geworden. Maar de New Yorkse topbankier Onno Ruding slaagde er gisteren in om dat oordeel op politiek incorrecte manier uit te spreken.


T V   V O O R A F :


Twintig jaar BOM-vrouwen
Na haar studie aan de sociale academie ambieerde Cécile Jansen geen baan, ze wilde een kind. Ze droomde niet van de prins op het witte paard, ze droomde überhaupt niet van een man aan haar zijde. Ze koos daarentegen voor het bewust ongehuwd moederschap en maakte daar, getuige regelmatige optredens op radio en tv eind jaren '70, geen geheim van.


F I L M   V O O R A F :


Lai zoekt vader Bill
Lai, Dinh en Hoa hebben een Amerikaanse vader. Onder het 'Nette vertrek-programma', dat de Amerikaanse regering samen met de Socialistische Republiek Vietnam in 1979 overeenkwam, gaan zij in 1992 op zoek naar hun vader. In een opvangkamp op de Filippijnen moeten zij eerst zes maanden Engels leren, telefoons weten te bedienen en vergelijkend warenonderzoek doen aan de hand van advertenties van Amerikaanse supermarkten. "Kies altijd voor het goedkoopste", zeggen de Filippijnse onderwijzeressen.


NRC Webpagina's
29 MEI 2000


Digitale

Apestaartje


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)