U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   K O R T   N I E U W S

NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

NS-personeel onderbreekt werk wellicht maandag
ROTTERDAM, 11 DEC.NS-medewerkers in de Randstad onderbreken maandag mogelijk het werk. Het actiecomité van NS-personeel 'Maatregelen Nu Rotterdam/ Dordrecht/Hoek van Holland' heeft voor maandagochtend half vijf een werkoverleg afgekondigd. De actie kan gevolgen hebben voor het treinverkeer, aldus de NS.

Zaak-Content al eerder bekend
AMSTERDAM, 11 DEC.Beurstoezichthouder STE had afgelopen voorjaar al op de hoogte kunnen zijn van de vermoede voorkennistransacties door de top van Content. Dat blijkt uit vertrouwelijke correspondentie tussen de STE en het uitzendbedrijf.

Leiders Europa straffen Rusland
HELSINKI, 11 DEC. De Europese regeringsleiders hebben gisteren beperkte sancties tegen Rusland aangekondigd wegens de oorlog in Tsjetsjenië.

Bezwaren tegen hulp De Schelde
DEN HAAG, 11 DEC. De coalitiepartijen PvdA en VVD zijn niet bereid overheidsgeld te verstrekken aan de Koninklijke Schelde Groep (KSG) in Vlissingen. Oppositiepartij CDA noemt extra steun 'bespreekbaar'.

Kritiek op tehuis gehandicapten
ZWAMMERDAM, 11 DEC. De patiëntenzorg in de Hooge Burch in Zwammerdam, een woon- en behandelcentrum voor 658 verstandelijk gehandicapten, schiet ernstig tekort. Dat concludeert de Inspectie voor de Gezondheidszorg in Zuid-Holland.

Verbod treft millenniumfeest
ROTTERDAM, 11 DEC. Burgemeester Wallage heeft het Millenniumfeest op de Grote Markt in Groningen afgelast, omdat er grote hoeveelheden krachtig illegaal vuurwerk in omloop zijn, die zware explosies kunnen veroorzaken.

Zanger van The Band overleden
NEW YORK, 11 DEC.Rick Danko (56), voormalig zanger, bassist en componist van de Amerikaans-Canadese rockgroep The Band, is gisteren in zijn woonplaats New York overleden.


NRC Webpagina's
11 DECEMBER 1999



( a d v e r t e n t i e s )

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)