U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Pastorale
Tatatataa, "Hier is Hetzwerk in een exclusief interview met de Scheldende Mestmiljonair Boer Brink uit de woeste wouden van Gotham op de Veluwe. Eerst krijgt u nog een filmpje te zien van al zijn wandaden. Blijft u vooral kijken, maar houdt de kinderen uit de buurt."


T V   V O O R A F :


Verwarden in de stad
Zelden ondervond Ireen van Ditshuyzen zoveel weerstand als bij het maken van Verwarring in de Stad, een prachtige documentaire over vier zelfstandig wonende psychiatrische patiënten in Amsterdam. Het kostte twee van haar redacteuren drie maanden telefoneren om hulpverleners te vinden die bereid waren mee te werken. "Het kon niet, het mocht niet, het zou de therapeutische relatie schaden." Uiteindelijk kreeg ze de meeste medewerking van advocaten, politie en huisartsen.


F I L M   V O O R A F :


The Guyver
Het blijft een raadsel waarom zoveel tekenfilms slechte speelfilms met echte mensen moeten worden. Ook bij The Guyver: Dark Hero, is het resultaat weer heel veel minder dan het getekende origineel. Vijf minuten van de oorspronkelijke Japanse manga zijn spannender, beklemmender en filmisch honderd keer interessanter dan de hele twee uur durende speelfilm die vanavond op RTL5 te zien is.


NRC Webpagina's
24 NOVEMBER 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)