U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   K O R T   N I E U W S

NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

ECB verhoogt Europese rente naar 3 procent
FRANKFURT, 4 NOV. De Europese Centrale Bank (ECB) verhoogt de basis-herfinancieringsrente, haar belangrijkste rentetarief, met 0,5 procentpunt tot 3 procent. Dit heeft ECB-president Duisenberg vanmiddag bekendgemaakt. De Britse centrale bank verhoogde vanmiddag haar leidende rentetarief met 0,25 procent tot 5,5 procent.

Voorwaardelijke straf IND'ers
ZWOLLE, 4 NOV. De rechtbank in Zwolle heeft vandaag twee hoge functionarissen van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) veroordeeld tot voorwaardelijke gevangenisstraffen en boetes voor hun betrokkenheid bij mensensmokkel.

Schoonmaker in brand gestoken
VOORBURG, 4 NOV. Op een spoorwegemplacement van de Nederlandse Spoorwegen in Voorburg is gisteravond een 28-jarige werknemer van schoonmaakbedrijf ISS Abilis zwaar gewond geraakt nadat een collega hem met benzine had overgoten en in brand gestoken.

Megafusie in farmacie VS
ROTERDAM, 4 NOV. Warner-Lambert en American Home Products (AHP) gaan fuseren tot het op een na grootste farmacieconcern ter wereld. Samen hebben ze een omzet van 55 miljard gulden en een beurswaarde van meer dan 300 miljard gulden.

Van Lottum uit toernooi Parijs
PARIJS, 4 NOV. John van Lottum is vanmiddag in de derde ronde van het tennistoernooi in Parijs uitgeschakeld. De Nederlander verloor met 6-1, 6-2 van Michael Chang.

PSV verliest
ROTTERDAM, 4 NOV. PSV is na de nederlaag van gisteravond tegen Valencia (1-0) uitgeschakeld voor de Champions League en het UEFA-Cuptoernooi.

NRC Webpagina's
4 NOVEMBER 1999



( a d v e r t e n t i e s )

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)