U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

Z O M E R   T V :
Lichtpuntjes
In het begin leek het erop dat het programma Zomergasten gisteravond zou ontaarden in zelfzuchtig zwelgen in een verondersteld gebrek aan macht van televisieprogramma's. Als eerste in een nieuwe serie van vier avondvullende programma's (geleid door Adriaan van Dis) mocht tv- presentator Sonja Barend haar keuze van tv-fragmenten laten zien en toelichten. Zo'n dertig jaar maakt Barend nu televisie, en nog altijd is er overal geweld en misdaad in de wereld. De fragmenten over Kosovo en Rwanda bewezen het: televisieprogramma's hebben misdaad en massamoord niet de wereld uitgeholpen. En ook racisme is overal.


W E B   W E R E L D :


Knokken om kletsers
Stel dat je een telefoon hebt van het merk TeleBel en je kunt alleen bellen met andere TeleBel-abonnees. Voor je moeder, die bij ComBel zit, moet je eerst een ComBel-telefoon kopen. Op de markt voor instant messengers (een soort digitale buzzers) is dat de situatie.


F I L M   V O O R A F :


Max is 'mad'
In mijn herinnering was Mad Max een behoorlijk vreemde, futuristische film, met mensen met hanekammen alsmede Tina Turner als een opzichtige heerseres. Maar dat was de postnucleaire Mad Max 3, Beyond The Thunderdome uit 1985.

NRC Webpagina's
2 AUGUSTUS 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)