U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Lang leve Bussink
De serie Oud Geld won de zilveren Nipkowschijf en dat was verdiend. De uitverkiezing van de familie Bussink stond eigenlijk aan het begin van de jurybesprekingen al vast. De serie was door zes leden gesuggereerd en hing boven de discussies over andere televisieprogramma's. Er hoefde niet over te worden gestemd.


T V   V O O R A F :


Slaapverwekkend voetbal
Vraag een verstokte Feyenoord-supporter minimaal één Roemeense voetbalclub te noemen en tien tegen één dat het antwoord UT Arad luidt. Het obscure clubje (bestaat het nog?) leeft voort in de herinnering als de ploeg die Feyenoord in het seizoen '70-'71 uitschakelde in de eerste ronde van het toernooi om de Europa Cup voor landskampioenen.


F I L M   V O O R A F :


The Jewel of the Nile
Romantische verwikkelingen zijn niet de sterkste kant van Steven Spielberg, zo kon iedereen vaststellen ten tijde van het spektakel Raiders of the Lost Ark, maar het duurde lang voordat bij de concurrerende studio's het muntje viel. Pas vier jaar later, terwijl een nieuw avontuur van Indiana Jones al in de bioscopen te zien was, verscheen het gepaste antwoord: Romancing the Stone. Een soort Spielberg voor meisjes.

NRC Webpagina's
21 APRIL 1999


Videoclip

Webwereld


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)