U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Gave heldinnen
Zo gaat dat vaak met Nederlands dramaseries. Ze zijn alweer afgelopen voordat ze goed en wel op gang komen. Nog een argument om niet te snel met nieuwe publieke netten te beginnen. Eerst maar eens de bestaande kanalen goed vullen. Deze maand is het seizoen weer voorbij en we zien uit naar een zomer vol herhalingen. Tot september.


T V   V O O R A F :


Pijnlijke missers
Radiopresentator Alan Partridge is een absolute anti-held. Zijn vrouw is er vandoor met de fitnessinstructeur, hij lijdt aan hardnekkige voetschimmel en roos en zijn auto wordt bijna dagelijks met scheldwoorden beklad door lokale vandalen. Partridge's uiterlijk - lullige vesten, geblokte stropdassen en een zwaar verouderd kapsel - onderstrepen zijn onhandige gedrag. Zijn luchtig bedoelde grapjes lopen onveranderlijk uit op pijnlijke missers, iedere poging tot betekenisvolle conversatie verzandt in een verhaspeling van cliché's.


F I L M   V O O R A F :


Jesus Christ Superstar
In welke bochten moet je je als christen anno 1999 wringen om de boodschap van de Heer uit te dragen? Paus Johannes Paulus II rapt zich de blaren op zijn tong op de reli-cd Abba Pater. EO- anchorman Andries Knevel volgt de beursnotering van Baan als een havik. En vanavond, op Goede Vrijdag, vertoont de NCRV alwéér de musical Jesus Christ Superstar.

NRC Webpagina's
2 APRIL 1999


Videoclip

Webwereld


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)