U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
NEXT! - Managementblad
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Schreeuwen om aandacht op Cebit
Bezitters van een step of een camper prijzen zich gelukkig op de Cebit in Hannover, 's werelds grootste computerbeurs. De step is handig voor wie de benen wil sparen op de 400.000 vierkante meter beursterrein waar tot woensdag aanstaande 7.341 telecomondernemingen, softwaremakers en informaticabedrijven hun waren aanprijzen. De camper is nodig voor diegenen onder de verwachte 700.000 bezoekers die geen kamer hebben kunnen vinden in één van de al maanden volgeboekte hotels van Hannover en omgeving.

Arcade ziet omzet van cd's fors dalen
Muziekuitgever Arcade verwacht in de eerste drie maanden van het jaar ongeveer twintig procent minder cd's te verkopen. Arcade volgt hiermee de verwachting die de voorzitter P. Solleveld van de Nederlandse Vereniging van Producenten en Importeurs van Geluidsgragers (NVPI) afgelopen woensdag uitsprak.

Schrijver om belediging veroordeeld
W.F. Hermans en Gerard Reve werden om zinnen in hun romans aangeklaagd maar niet veroordeeld. De journalist-schrijver Pieter van der Sloot is nu om zinsneden uit zijn debuutroman 'Danslessen' wegens belediging wel veroordeeld. Een unicum. 'Krankzinnig', vindt zijn collega Joost Zwagerman.

Oscars exclusief op 't web
Zondag is het zover. Dan is op geen enkele Nederlandse zender de jaarlijkse uitreiking van de Academy Awards te zien. Dan is zelfs op geen enkel hier te ontvangen kanaal de Oscar-ceremonie te zien.

BT en AT&T kopen belang Japan Telecom
British Telecom (BT) en het Amerikaanse AT&T staan volgens Japanse media op het punt gezamenlijk een belang te nemen van 30 procent in Japan Telecom. De deelneming zou 1,3 miljard dollar (2,6 miljard gulden)kosten. BT zou 20 procent krijgen, AT&T 10 procent. (ANP)

NRC Webpagina's
20 MAART 1999



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)