U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
NEXT! - Managementblad
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Nieuws om de hoek
Eerlijk is eerlijk, een 'grote uitslaande fik' vindt hij boeiender. Maar voor een kakkerlakkenplaag haalt Floris Mulder (26) zijn neus ook niet op. ,,Nieuws is nieuws, groot of klein", zegt de verslaggever van Radio M. Bovendien: ,,Hoe kleiner het leed, hoe groter vaak de belangstelling van de luisteraar."

Cap Gemini: gezonde groei IT-markt
De directie van automatiseringsbedrijf Capa Gemini verwacht dat de informatie- en communicatietechnologiemarkt in 1999 een doorgaande, gezonde groei te zien zal geven van 10 tot 15 procent. Daarbij zal het bedrijf zijn eigen positie ten minste weten te behouden. Het jaar 1998 is voor Cap Gemini uitstekend verlopen. De omzet groeide met 24,8 procent naar 1.437 miljoen gulden en de nettowinst met 36 procent naar 172 miljoen gulden. De omzet buiten Nederland steeg met 17,8 procent naar 219 miljoen. De vandaag bekendgemaakt definitieve cijfers zijn precies gelijk aan de eerder gepubliceerde voorlopige resultaten.


Marlayne gaat met 'one Good Reason' naar Jeruzalem. Niet alleen de winnende song, maar alle liedjes van het Nationaal Songfestival zijn te beluisteren op deze website. Men kan dus checken of Double Date echt zo vals zong (antwoord: ja). Verder op de site informatie over de inzendingen van andere landen. En de winnaars van afgelopen jaren, met geluid. Want hoe ging 'Diggi Loo Diggi Ley' (1984) ook alweer?
(home.wxs.nl/~mcindu/Eurovision)

NRC Webpagina's
15 MAART 1999



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)