U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Schertsprovincie
Met alle eerbied voor Enneüs Heerma, die volgens rouwend Den Haag een groot staatsman was maar alleen niet goed genoeg voor het CDA- fractieleiderschap, ik zat gisteravond zwaar aangeslagen voor de buis.


T V   V O O R A F :


Dromen van de trein
Duw een New Yorker een filmcamera onder de neus en hij zal precies vertellen wat de interviewer wil horen. Bij de travellers - zwervers die per goederentrein door de Verenigde Staten trekken - is dat ook het geval als Vara-programmamaakster Kika Vliegenthart ze met de camera op haar schouder vraagt naar hun geschiedenis, gezondheid en toekomst voor haar programma Kika New York.


F I L M   V O O R A F :


Dick Tracy
Een gouden pen en een gouden aansteker met de initialen D.T.: Warren Beatty droeg ze bij zich toen hij in 1990 Dick Tracy regisseerde, de film waarin hij zelf Amerika's beroemdste plain clothes detective speelde. De attributen komen niet in de film voor, maar hielpen Beatty om zich beter in te kunnen leven in Dick Tracy, de nooit versagende misdaadbestrijder met de vierkante kin, die, opgetekend door Chester Gould, in 1931 al zijn eerste arrestatie verrichtte en wiens stripavonturen nog dagelijks in talloze kranten verschijnen.

NRC Webpagina's
3 MAART 1999


Videoclip

Webwereld


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)