U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Gewone rolstoel
Een vrouw in een rolstoel die aan karate doet. Paul de Leeuw vertoonde het gisteren in zijn nachttalkshow. Opgewekt en energiek vertelde ze hoe ze vlak na haar auto-ongeluk met deze sport was begonnen.


T V   V O O R A F :


Het einde van een droom
Geloven in UFO's is tijdverspilling, maar wel leuk. Omdat het inspirerend is te dromen, spannend is te vrezen en noodzakelijk de geest af en toe verder te laten reiken dan het aardse - UFO's, als kauwgom voor de geest. Niet dat ooit bewezen is dat ze bestaan. Maar dat is juist het fijne - op die manier stopt de droom nooit. Behalve dan die ene, Roswell, 4 juli 1947. Vijftig jaar lang hebben believers uit alle delen van de wereld aannemelijk proberen te maken dat het geen spionageballon was die aldaar in de weidse woestijn neerstortte, maar een heuse vliegende schotel.


F I L M   V O O R A F :


Les voleurs
Op de lijst van meest sexy sterren van deze eeuw - zie de Achterpagina van morgen - komt Catherine Deneuve niet voor. Toch speelde ze in Buñuels Belle de jour (1967) een even overtuigende als mysterieuze hoer. Haar blote rug was voldoende om haar klanten in vervoering te brengen. Dertig jaar later toont ze nauwelijks meer dan haar schouders terwijl ze gezellig in bad keuvelt met haar jonge minnares. Toch wist Les voleurs ,,menigeen in Frankrijk'' te schokken vanwege de ,,openhartige scènes'' met Catherine, aldus het VPRO-persbericht. Dertig jaar opwinding met rug en schouders, dat is pas sexy.

NRC Webpagina's
27 NOVEMBER 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)