U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
( a d v e r t e n t i e )       
ABN Amro - Financieel testcentrum
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Geheimen, geruzie en gesol: CIA NL
Historicus Bob de Graaff en politicoloog Cees Wiebes doken de afgelopen jaren in de historie van de Inlichtingendienst Buitenland. In hun boek 'Villa Maarheeze' wordt de geschiedenis van de 'Nederlandse CIA' geschetst.

Conflict tussen Raet en ministerie
Getronics-dochter Raet en het ministerie van Binnenlandse Zaken bestoken elkaar met schadeclaims. Binnenlandse Zaken heeft Raet, dat voor het ministerie een nieuw salarissysteem voor ambtenaren bouwde, in maart van dit jaar aan de kant geschoven en gekozen voor een andere leverancier.


Het International War Crimes Tribunal for the Former Yugoslavia in Den Haag berecht personen verantwoordelijk voor de schendingen van mensenrechten. De zittingen kunnen sinds vandaag in beeld en geluid worden gevolgd. Deze dienst wordt verzorgd door Domovina Net (www.domovina.net) dat verder veel nieuws over de Balkan brengt. Domovina Net biedt ook links naar honderden andere nieuws-, radio- en televisiepagina's en is een belangrijke bron van informatie over de regio. Het Tribunaal is live te volgen op: domovina.xs4all.nl

NRC Webpagina's
27 NOVEMBER 1998



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)