U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
( a d v e r t e n t i e )       
ABN Amro - Financieel testcentrum
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Minister homo? Britten kan het weinig schelen
Heeft het publiek er recht op te weten of een politicus homo is? Ja, zegt de Britse tabloid-pers in een poging de golf 'onthullingen' te rechtvaardigen. Het grote publiek lijkt er anders over te denken.

Een hoekje voor het verleden
De Nederlandse televisie doet zo weinig aan geschiedenis, dat het soms lijkt alsof Nederland en de rest van de wereld pas gisteren zijn uitgevonden. In het programma van deze week (volgens de Humo, d.w.z. van vrijdag tot en met donderdag), heb ik maar drie historische programma's aangetroffen, en een daarvan is dan nog de dramaserie Wij, Alexander, die me van bescheiden geschiedkundig belang lijkt.


De Britse kroonprins Charles begaf zich onlangs op Internet. Op de Charles-site zijn recente toespraken te lezen, foto's te bekijken, waaronder een van Charles gefascineerd achter de computer, en wordt informatie gegeven over de goede doelen waar de prins zich mee bezig houdt. Het publiek kan hierop reageren. De site, waar Camilla ontbreekt maar Diana niet, is opvallend uitgebreid - doorgaans zijn websites van koningshuizen klein.

(www.princeofwales.gov.uk)

NRC Webpagina's
11 NOVEMBER 1998



( a d v e r t e n t i e s )
Koerswinststapelaar - Nu extra aftrek post
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)