U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

CNN wellicht vannacht op zwart
27 AUG. Ondanks een voorlopige overeenkomst tussen kabelexploitant A2000 en CNN bestaat de kans dat de internationale nieuwszender alsnog vanavond om 0.00 uur op zwart gaat.

Weer raket VS geëxplodeerd
CAPE CANAVERAL, 27 AUG. Voor de tweede keer in twee weken tijd is vannacht een onbemande Amerikaanse raket kort na de lancering geëxplodeerd. De raket die werd afgevuurd vanaf de luchtmachtbasis Cape Canaveral was een Delta III raket, het nieuwste model van de firma Boeing, met aan boord een Galaxy- communicatiesatelliet. De totale schade bedraagt 225 miljoen dollar. (AP)


Deze week trad drummer Ringo Starr als eerste (ex-)Beatle in Moskou op. Dat deed hij met zijn All Starr Band. Bassist en zanger Jack Bruce (55), die eind jaren zestig met Eric Clapton en Ginger Baker furore maakte met de band Cream, is sinds enkele jaren lid van de band. Op zijn website bericht Bruce regelmatig over de tournee met Ringo Starr. Met geluidsfragmenten en songteksten.
(www.jackbruce.com)

Jozias aan zet
Soms heeft het netvlies pech. Bijvoorbeeld wanneer zich daarop een beeld heeft vastgezet dat maar niet wil verdwijnen. Zoals het beeld van oud-minister van Verkeer en Waterstaat, H. Maij-Weggen, die jaren geleden al kakelend de nieuwste methode aanprees om automobilisten de trein in te krijgen ,,met een krantje en een croissantje''.

NRC Webpagina's
27 AUGUSTUS 1998



    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)