U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

KPN Telecom maakt Internet toegankelijk via tv
17 AUG. KPN Telecom brengt vanaf 1 oktober een systeem op de markt dat Internetgebruik via de televisie mogelijk maakt. In plaats van een pc koopt de consument voor 799 gulden een kastje dat op de televisie kan worden aangesloten.

Feministische wc-tegels
Pronte tieten! is het eerste wat je, ook als vrouwelijke kijker, onwillekeurig denkt bij de eerste beelden van Bevallige vormen, de documentaire van de Finse cineaste Kiti Luostarinen die de NPS vanavond uitzendt.

Het laatste woord
In eindeloze variaties komen ze langs, tientallen malen per dag, van 's morgens vroeg om tien over zeven in het Radio 1 Journaal tot 's avonds vijf voor twaalf in Met het oog op morgen, de gesprekken met deskundige Nederlanders.


Kunst die zo slecht is, dat deze weer goed wordt. Dat is waar het om draait bij "Badart.com'. Een voorbeeld hiervan is een schilderij van een huilende clown die er "belachelijk' uitziet of een afbeelding van lady Diana waar volgens de site behoorlijk wat mis mee is: ,,Di's hair is perfect, but those eyes. Di, where'd you get that shiner?'' Liefhebbers van lelijke kunst kunnen zelf hun favoriete stukken insturen en krijgen dan een aparte galerie.

(www.badart.com)

NRC Webpagina's
17 AUGUSTUS 1998



    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)