U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

T V   A C H T E R A F :
Politiek correcte tv
In een seizoen waarin het televisieaanbod bijna geheel gekenmerkt wordt door zielloze herhalingen en slappe aftreksels van wat de televisie de rest van het jaar voor middelmatigs te bieden heeft, weten ze bij de VPRO een inventieve en interessante avond samen te stellen.


T V   V O O R A F :


Soap als schoolmeester
,,Die oude bok wil ook nog eens aan het zout likken'', lachen twee jonge vrouwen stout. Ze zitten in een jaren zestig uitgaansgelegenheid. Een keurig verzorgde grijsaard heeft één van de dames ten dans gevraagd. Het meisje voelt er niets voor en als de keurige man beleefd de aftocht heeft geblazen, gniffelt ze nog na met haar vriendin.


F I L M   V O O R A F :


Moon over Broadway
Het opzetten van een blijspel voor Broadway is geen leuk werk. Dat is de indruk die je krijgt uit Moon over Broadway. Het is de jongste documentaire van D.A. Pennebaker en Chris Hegedus, over de bepaald gekwelde wijze waarop in 1996 Moon over Buffalo tot stand kwam, een van de welgeteld vier toneelstukken die het in de uitgaanswijk van New York in dat seizoen gehaald hebben, en van september tot juni in een theater konden blijven staan.

NRC Webpagina's
27 JULI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)