U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

T V   A C H T E R A F :
Borsten en zorgvaders
Het was een mooie avond voor degenen die geïnteresseerd zijn in de loopgravenoorlog tussen de seksen. Eerst een onderonsje van vier vrouwen die zich bogen over de prangende vraag of een van hen haar borstvergrotingswens zou verzilveren. De korte Amerikaanse film Women Without Implants bestond geheel uit conversatie, gevoerd op de ironische, zelf-depreciërende toon die vrouwen er de laatste tien jaar op nahouden als ze onder elkaar vrouwenzaken bespreken.


T V   V O O R A F :


Veronica wil alleen vermaken
De kijker die vorig jaar al moeite had iets van zijn gading bij Veronica te vinden, kan zijn pogingen in het nieuwe seizoen helemaal staken. De zender blijft meer dan ooit op de vlakte met gemakkelijk amusement, actieseries, comedies, speelfilms en seksueel getint vermaak. Natuurlijk hebben ze The X-Files nog, maar vrijwel al het andere met enige psychologische of intellectuele diepgang, is geschrapt.


V I D E O C L I P :


Spannende wandeling
Meestal zijn de inspiratiebronnen van een videoclip makkelijk te herkennen. Uiteenlopende zaken als zwembaden, high ways en achterbuurten vormen nog steeds een dankbaar decor voor te mooi opgemaakte meidengroepen en gangsta-rappers. De band Mogwai zocht zijn inspiratie in een voor popmuziek zeer onverwachte hoek, die van de zwijgende cinema van voor de jaren dertig. En echt zonder geluid.

NRC Webpagina's
23 JULI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)