U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Gratis interview
Ouders met een au pair over de vloer, maar ook au pairs zelf, waar ook ter wereld: wat zullen ze met ingehouden adem gekeken hebben naar het exclusieve interview dat BBC's Martin Bashir gisteravond in Panorama Louise Woodward afnam. Woodward is de nu 20-jarige Britse au pair die in de Verenigde Staten veroordeeld werd voor moord op de baby Matthew Eappen. Ze kwam vorige week vrij nadat de rechter in Boston het vonnis veranderde in een veroordeling voor doodslag en haar 279 dagen gevangenisstraf oplegde.


W E B W E R E L D :


Digitaal toerisme
Een paar weken geleden haalde ik op deze plek met enige weemoedherinneringen op aan Amsterdamse nachten online. Hier in mijn nieuwe woonplaats, San Francisco, was de computer kapot, geen modem, geen web, niks. De url's die ik toen gaf bleken fout.


F I L M   V O O R A F :


Tremors
Een fantasie over een ondergronds monster met een gigantische mond waarin tientallen tentakels zitten die elk ook een bek hebben, een monster dat alles opslokt en laat verdwijnen in een gat in de grond - wat zou Freud daarvan gezegd hebben? Een lichte orale fixatie lijkt de maker van Tremors, Ron Underwood, in elk geval wel te hebben.

NRC Webpagina's
23 JUNI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)