U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Conflict LiteROM geschikt
Het conflict over auteursrechten op literaire recensies op een cd-rom van de bibliotheken is geschikt. Auteurs krijgen voortaan betaald voor opname van hun recensies.



Koerssprong van American Online
Berichten over een overname door het telecommunicatiebedrijf AT&T hebben gisteren gezorgd voor een koerssprong van het aandeel America Online (AOL).



Zeggen wat je denkt
Van wijlen Ien Dales is bekend dat zij, als minister van Binnenlandse Zaken, weleens hardhandig uitviel naar journalisten die zich wat al te gretig aan haar opdrongen met het verzoek om 'commentaar'. Op zo'n moment zag je haar denken 'rot op met die microfoon' en zich al duwend een weg banen naar de gereedstaande dienstauto.




Is het 'Wilhelmus van Nassouwe' of 'Nassauwe'? Zelfs de Wilhelmus-site gebruikt beide spellingen. Deze site profiteert mee van het WK voetbal, omdat ,,het Wilhelmus daar weer volop in de schijnwerpers staat''. Interessant zijn de uitkomsten van een wedstrijd waarbij deelnemers een nieuwe tekst op de bekende melodie moesten schrijven. Het werd onder meer 'O, Willem Alexander ik ben verliefd op jou'.

(www.wilhelmus.nl)

NRC Webpagina's
18 JUNI 1998



( a d v e r t e n t i e )
Oracle - Firesite

Heineken Trophy

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)