U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Twee tassen
De rituele dans van de voetbaldeskundigen kon eindelijk beginnen. Brazilië speelde de openingswedstrijd en de deskundigen vonden het maar niets. Afschrijven, dat Brazilië.


V I D E O C L I P :


'Ik ben jouw tamagotchi'
Het tv-beeld vervormt, alsof het signaal onderweg averij heeft opgelopen, dan verschijnt het woord 'downloading'. We zien een zwart- wit beeld van drie Aziatische kinderen die omhoog het beeld in kijken, olijke koppies. Ze zijn een computerspelletje aan het doen, en de zangeres die we even later zien maakt deel uit van dat spelletje. ,,I'm your tamagotchi'', zingt ze, ,,So happy that you love me, and we should be together, forever and forever.''


F I L M   V O O R A F :


Vengeance d'une Femme
De Franse actrice Béatrice Dalle is niet alleen vaak op het filmdoek, maar ook in het dagelijks leven een stout meisje. Sinds haar debuut, 37,2 le Matin van Jean-Jacques Beneix uit 1986, speelt Dalle eigenlijk al hetzelfde type: sociaal onaangepast, een beetje gek, met een - om het zwak uit te drukken - sterke fysieke presentie, en een beetje te goed voor deze wereld. Met name dat laatste blijkt ook buiten beeld: ternauwernood ontsnapte Dalle vorig jaar aan een veroordeling wegens handel in harddrugs, omdat haar vriendje de flat van de actrice tot een verdeelcentrum voor cocaïne had herschapen.

NRC Webpagina's
11 JUNI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)