U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Consument weerloos op lek Internet
Internetgebruikers in Nederland worden de laatste maanden voortdurend geconfronteerd met beveiligingsproblemen bij aanbieders, ofwel providers, en bij elektronische bankdiensten.



Internetdilemma's
MORGEN WIJDT de Nederlandse Juristenvereniging haar 128ste jaarvergadering aan het thema Recht en Internet. Het eerbiedwaardige genootschap heeft niet te klagen over de actualiteit. De Verenigde Staten zijn zojuist teruggekomen van een omstreden plan om de toedeling van Internet-adressen (de zogeheten domeinnamen) aan zich te trekken, terwijl de Wereldhandelsorganisatie besloten heeft de beslissing over controversiële Internetbelastingen even op te schuiven om een virtuele handelsoorlog tussen staten te vermijden.



SBS6 ziet dit jaar voor eerste keer winst
Het tv-station SBS6 verwacht dit jaar een nettowinst van 5 tot 10 miljoen gulden te maken. Afgelopen jaar werd nog een verlies geboekt van 7,5 miljoen gulden.




De afgelopen drie dagen hield de Verenigde Naties haar twintigste algemene bijeenkomst over de wereldwijde drugsproblematiek. Op de conferentie werd gepleit voor een harde aanpak van verbouw, handel en gebruikers, waarbij de Franse president Chirac zijn bekende standpunten herhaalde. In New York legde minister van Mierlo de nadruk op de resultaten van de Nederlandse aanpak.

(www.undcp.org/undcp/gass/content.htm)

NRC Webpagina's
11 JUNI 1998



( a d v e r t e n t i e )
Oracle - Firesite

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)