U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Surfgedrag klanten zichtbaar voor derden ; Internetaanbieder in Friesland niet veilig
Bij de Internetdienst van Telekabel en EuroNet in Friesland is opnieuw een lek geconstateerd. Op Internet zijn gegevens openbaar gemaakt van Telekabel-klanten uit Leeuwarden die op Internet surfen. Derden konden precies zien welke websites abonnees van Telekabel bezoeken.



Censor kuist berichtgeving over burgeroorlog Sri Lanka
'Censuur!' stond de afgelopen dagen in grote letters op grotendeels lege krantenpagina's in Sri Lanka. De bladen protesteren met lege kolommen en losstaande koppen als 'Vermoord' tegen de mediacensuur die de regering van president Chandrika Kumaratunga afgelopen vrijdag instelde voor berichtgeving over de oorlog tussen het regeringsleger en de separatistische Tamil Tijgers.



Onbespied jezelf zijn
Korte inhoud van het voorafgaande: Het is vlak voor kerstmis 1994. In hartje Liverpool observeren televisiecamera's zoals gewoonlijk het winkelend publiek. Plotseling is er alarm. Een (naar later blijkt: gestoorde) zwerver heeft een voorbijganger aangevallen en neergestoken met een groot mes.



,,Frankrijk het centrum van de wereld.''
Het is de kop over de hele voorpagina van het grootste populaire dagblad van de hoofdstad, Le Parisien. Frankrijks zelfbewustheid bereikt vandaag een voorlopig hoogtepunt nu het WK voetbal echt gaat beginnen.




De echte voetbalfan kan ook op Internet zijn of haar hart ophalen. Wilt u de speelschema's bekijken, weten wie de sterspeler van elk land is of gewoon nog even terugblikken op de historie. Kijk dan bijvoorbeeld naar:
www.france98.com
www.oranje.nl
www.oranje.orgcnnsi.com/soccer/world/events/1998/worldcup
www.theworldcup.co.uk
www.footbel.com

NRC Webpagina's
10 JUNI 1998



( a d v e r t e n t i e )
Oracle - Firesite

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)