U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Snelle 'covering'
Dat er in Nederland kennelijk een groot gebrek is aan mediagenieke Indonesië-kenners, moge blijken uit het veelvuldige optreden van hoogleraar Nico Schulte Nordholt, die zich deze dagen als een vliegende kiep door de archipel van het Nederlandse omroepbestel beweegt.


T V   V O O R A F :


Onze jongens, toffe Harry
De voetbaljournalistiek is een begeerlijk vak. Wie droomt er niet van om met, laten we zeggen Patrick Kluivert, een gemoedelijk boompje op te zetten over het gezinsleven? Zelf beschouwen veel voetbaljournalisten zich als de ruggengraat van de Nederlandse sportjournalistiek. Zij vullen de pagina's en de zendtijd, zij zijn de kurk waarop de sportredactie drijft. Dat sport meer is dan voetbal alleen en zij steeds meer journalistieke concessies moeten doen, wordt gemakshalve vergeten.


F I L M   V O O R A F :


Naked in New York
Let op, Whoopi Goldberg zit in deze film. Maar ze is niet makkelijk te herkennen en haar rolletje is voorbij voor je het weet. Zo'n kort optreden van een bekende acteur of actrice heet een cameo, en het zijn zulke cameo's waar Naked in New York het van moet hebben. Hé, daar heb je Tony Curtis, in een leuke ironische rol als bullebakkerige toneelproducent. En Kathleen Turner, als een populaire vampy oudere actrice die jonge mannen versiert en in een off-Broadway-stuk gaat spelen, omdat ze ook wel eens serieus genomen wil worden. Geinig.

NRC Webpagina's
22 MEI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)