U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Clinton woedend na uitlekken van verslag verhoor in zaak Paula Jones
President Clinton en zijn advocaten hebben gisteren verontwaardigd gereageerd op de publicatie van een gedetailleerd verslag van het verhoor dat de advocaten van Paula Jones de president op 17 januari hebben afgenomen. De rechter in het proces heeft alle betrokkenen al maanden geleden verboden om informatie over de zaak in de openbaarheid te brengen.



Internetbeleggen: vlug en voordelig
Via de Internetsite van de Rabobank kan iedereen in elk geval voor één dag eigenaar zijn van een pakket aandelen ter waarde van 50.000 gulden. Dat is het maximale bedrag waarvoor elke klant aan aandelen of obligaties kan bestellen, ook al staat er nauwelijks geld op zijn rekening.



Uitslag op net
De complete uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag zijn vandaag in de loop van de dag beschikbaar op de nationale verkiezingssite op het Internet. De gegevens zijn niet alleen te bekijken in de vorm van tabellen, maar ook in kaartvorm. Door op een kaart van Nederland te klikken in een gemeente kan men de uitslag van die gemeente zien. Tevens kunnen bezoekers van de site online hun eigen kaarten samenstellen met een hulpprogramma dat gratis kan worden gedownload, bijvoorbeeld om te zien hoe hún partij het heeft gedaan. De verkiezingssite is te vinden op www.verkiezingen.net




Het Joods Historisch Museum is sinds deze week op Internet met informatie over tentoonstellingen, openingstijden en de geschiedenis van het museum. Bovendien zijn er educatieve spelletjes en een bewegend overzicht van de joodse geschiedenis. De gehele collectie (ca. 10.000 voorwerpen en afbeeldingen) kan worden geraadpleegd.

(www.jhm.nl)

NRC Webpagina's
6 MAART 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)