U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

SP koopt zendtijd reclame radio en tv
De Socialistische Partij heeft bij de Ster reclame-zendtijd gekocht op radio en televisie. De boodschappen worden uitgezonden op volgende week woensdag 4 maart, de dag waarop de verkiezingen voor de gemeenteraden worden gehouden, en op 6 mei, de dag van de Tweede-Kamerverkiezingen.



Boete geëist tegen uitgever 'Sterfboek'
Voor de rechtbank in Amsterdam diende gisteren de rechtzaak van de erven van schrijver W.F. Hermans tegen uitgever T. Luiken. Volgens Luiken plegen de erven Hermans 'terreur' tegen iedereen die zich met de schrijver bezig houdt.



De schoolmeesters van CNN
Doodziek van Christiane Amanpour, na al die maanden crisis in de Golf, die nu in het niets lijken te eindigen? De vetkuif van Peter Arnett zo langzamerhand wel gezien, en nu eindelijk door dat deze journalist niet veel anders meer doet dan ergens op een hoteldak commentaren verzorgen, en zelden nog de straat opkomt om een indruk op te doen?



TV West krijgt maandag pas duidelijkheid
Een besluit over de toekomst van de Haagse regionale zender TV West zal waarschijnlijk pas komende maadag worden genomen. De aandeelhouders van de in financiële nood verkerende zender hebben gisteren besloten de aanvraag voor een surseance van betaling vooralsnog op te schorten. Het rijk, de provincie en de gemeente Den Haag zullen deze week verder onderzoeken of ze mogelijkheden zien in het subsidiëren van TV West. Maandagochtend zullen ze opnieuw bijeenkomen. Op basis van een mogelijk aanbod van de overheden zal de aandeelhoudersvergadering dan besluiten door te gaan met TV West of uitstel van betaling aan te vragen.




Interactief haaradvies, een uitgebreid digitaal kookboek, een computer abc, contact zoeken via e-mail: de mooi vormgegeven site van het blad Libelle is minstens zo gezellig als de papieren versie. Libelle heeft dan ook als eerste VNU-tijdschrift een volwaardige eigen Internetredactie. De site, waar 'de emotionele Libelle-binding met bezoeksters' voorop staat, wordt binnenkort aangevuld met de rubrieken tuinen, mode en gezondheid.

(www.libelle.nl)

NRC Webpagina's
25 FEBRUARI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)