U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

TV-journalisitiek ontbeert visie
Alle hoofdrolspelers in het conflict tussen de minister van Justitie en het openbaar ministerie hebben kwetsuren opgelopen.



Prijzen voor Krabbé en Van Dijk in Berlijn
Na de publieksprijs in Rotterdam voor De Poolse bruid werd gisteren opnieuw een internationaal toonaangevend filmfestival afgesloten met bekroningen voor Nederlandse filmproducties.



Bladen verdrinken in advertenties
De economie draait zo goed dat dagbladen dreigen te verdrinken in een vloed van personeelsadvertenties. Bij de Volkskrant ontstaat zelfs een heus stuwmeer. Extra maatregelen zijn nodig.



Onvoltooid Verleden Tijd
Op de zondag merk je dat het leven te kort is. Althans des zondags blijkt dat er te veel is te doen in een krap bemeten tijd.



Achter het web (9)
De site van het Stedelijk Museum in Amsterdam was de eerste en laatste website die Joep van der Made voor het ontwerpbureau Studio Anthon Beeke vormgaf.




De secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Kofi Annan, heeft gisteren een akkoord bereikt met Irak. Annan is met Irak overeengekomen dat de VN-inspectietroepen toegang tot alle gebouwen en plaatsen in het land krijgen om te controleren of er geen chemische of biologische wapens worden geproduceerd. Op de site van de VN is veel achtergrondinformatie over Irak te vinden, inclusief de toespraken van Saddam Hussein.

(www.undp.org/missions/iraq)

NRC Webpagina's
23 FEBRUARI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)