U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
De verbijstering van Gullit
Frits Barend en Henk van Dorp leken gisteren voor het geluk geboren. Het opzienbarende ontslag van Ruud Gullit als manager-speler bij Chelsea op hún uitzenddag bij RTL 4 - wat kan een journalist zich nog meer wensen? Voorwaarde is wel dat hij een goede relatie met zo'n topspeler heeft, want voor Piet Klaassen van de Doetinchemse Nieuwsgier komt de coryfee niet aan de telefoon.


T V   V O O R A F :


Een spiegel voor de Vlaamse tv
Hollanders bespotten graag Vlamingen en hun taalgebruik. Maar dat kunnen ze in Vlaanderen veel beter. Bewijs is het satirisch programma Alles Kan Beter. Op vaak komische manier worden politici, nieuwslezers en presentatoren op de korrel genomen.


F I L M   V O O R A F :


Princess Caraboo
Geloof het of niet, maar het schijnt heus gebeurd te zijn. In het Engeland van 1817 wordt een exotisch ogende jongedame aangetroffen. Ze kíjkt alleen maar. Heel af en toe uit ze wat klanken in een voor iedereen onbekende taal. De volmaakte vreemdeling. En wat gebeurt? In mum van tijd wil het verhaal dat zij een oosterse prinses is, die in de buurt van Bristol aan haar ontvoerders is ontkomen.

NRC Webpagina's
13 FEBRUARI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)