U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Crisis rond Clinton na nieuwe affaire
President Clinton is gisteren in de ernstigste crisis van zijn presidentschap gestort. Hij wordt ervan beschuldigd in het Witte Huis anderhalf jaar lang een verhouding te hebben gehad met een jonge stagiaire en de vrouw te hebben aangespoord de relatie onder ede te ontkennen.


E C O N O M I E :


Brussel komt met nog een strafkorting
Minister Van Aartsen (Landbouw, Natuurbeheer en Visserij) krijgt een tweede brief van de Europese Commissie, waarin nog eens een strafkorting wordt aangekondigd voor fouten die Nederland heeft begaan bij de bestrijding van de varkenspest. Dit zeggen bronnen bij de Europese Commissie.


H O O F D A R T I K E L :


De zaak-Lewinsky
Een soort reprise van het Watergate-schandaal uit de jaren zeventig, dat leidde tot het vroegtijdige vertrek van president Nixon en een langdurige verlamming van Amerika's buitenlandse politiek, mag de wereld bespaard blijven.


S P O R T :


Drie nederlagen
Jan Siemerink, Kristie Boogert en Brenda Schultz-McCarthy zijn er niet in geslaagd de derde ronde van de Open Australische tenniskampioenschappen te bereiken. In Melbourne zijn alleen in de dubbelspelen nog Nederlanders in de strijd.


NRC Webpagina's
22 JANUARI 1998

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)