U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Onrust Indonesië na vrije val roepia
De aandelenkoersen in Indonesië en de koers van de roepia zijn vanmorgen in een vrije val geraakt, nadat beleggers massaal het vertrouwen opzegden in voorgenomen hervormingen door de regering-Soeharto van de economie en de financiële sector. Daarmee verergert de financiële crisis die Indonesië sinds de zomer teistert.


E C O N O M I E :


Toestand van De Schelde 'zorgelijk'
Koninklijke Schelde Groep in Vlissingen (scheepsbouw, industriële constructies en systemen) heeft over het afgelopen jaar een verlies geleden van ,,enkele tientallen miljoenen guldens. Bestuursvoorzitter mr. R. van den Heuvel noemde in een nieuwjaartoespraak tot het personeel de situatie rond het bedrijf ,,zorgelijk''.


H O O F D A R T I K E L :


Gebroken driehoek
EEN DRIEHOEK is typerend voor de gezagsstructuur van de Nederlandse politie. Zowel als het gaat om het beheer van het korps als in concrete bevelssituaties zijn burgemeesters, officieren van justitie en politiechefs op diverse niveaus verregaand tot elkaar veroordeeld.


S P O R T :


Darter Scholten in kwartfinale
Zonder veel moeite heeft Roland Scholten zich gisteren geplaatst voor de kwartfinale van het officieuze WK darts in Frimley Green. De 32-jarige Hagenaar won met 3-1 van de Amerikaan Roger Carter. Scholten, de nummer drie van de plaatsingslijst, treedt morgen aan tegen Sean Palfrey, de Welshman die de flamboyante Bobby George gisteren uitschakelde.


NRC Webpagina's
8 JANUARI 1998

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)