U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Twee jaar cel wegens dood van Tjoelker
De rechtbank in Leeuwarden heeft de 27-jarige P.J. de W. uit Stiens en de 25-jarige M.R. ten C. vanmorgen veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar, waarvan acht maanden voorwaardelijk. Wegens het opzettelijk schoppen en slaan van Meindert Tjoelker was tegen hen drie jaar geëist.


E C O N O M I E :


Enertel dingt niet mee naar nieuwe licentie
Telecommunicatiebedrijf Enertel neemt niet deel aan de veiling van twee nieuwe licenties voor mobiele telefonie. Het bedrijf kan geen geschikte partner vinden. Het hoopt alsnog een partner te vinden nadat Verkeer en Waterstaat de licenties heeft verdeeld.


H O O F D A R T I K E L :


Wisselende stemming
IN DE DONKERE dagen voor kerst - het kan geen toeval zijn geweest - blijkt minister Sorgdrager (Justitie) alsnog akkoord te zijn gegaan met deals met criminelen. De meest uitgesproken vorm daarvan, de kroongetuige, is nu net door zowel het openbaar ministerie als de verdediging scherp ter discussie gesteld in de hoger-beroepszaak van Johan V. alias de Hakkelaar wegens grootscheepse drugshandel.


S P O R T :


Van den Herik radeloos over geweld
Jorien van den Herik constateert dat het gedrag van de voetbalsupporters in Nederland nog steeds slechter wordt. De bezorgde Feyenoord-voorzitter sprak in zijn jaarlijkse nieuwjaarstoespraak over ,,een neerwaartse spiraal''. ,,Ik heb er geen oplossing voor. Niemand heeft die. Het supportersprobleem is nog steeds één grote collectieve wanhoop'', aldus Van den Herik gistermiddag.


NRC Webpagina's
6 JANUARI 1998

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)