U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
'Wat zou ú hebben gedaan?'
Wat zou u doen als op uw treinreis het volgende gebeurde? U hoort obsceen taalgebruik van een groepje jongeren enkele meters verderop in uw treincompartiment. Het blijkt gericht tegen een dame van over de zeventig jaar. Enkele jongens schreeuwen tegen haar wat zij met dergelijke dames plegen te doen als zij daar zin in hebben: beroven, in elkaar slaan en verkrachten.


T V   V O O R A F :


Rotterdam hoopt op MTV-magie
Rotterdam doet het steeds beter als internationaal popconcert-podium. Eerder dit jaar koos de Ierse band U2 De Kuip al als locatie voor de start van hun Europese tournee. Maar ook de zingende castleden van de soap the Bold and the Beautiful kozen de Maasstad voor hun Bold-concert. De afgelopen week was de serie met fragmenten uit die show doorspekt.


F I L M   V O O R A F :


Notre histoire
De Franse regisseur Bertrand Blier (geb. 1939) is de zoon van de in 1989 overleden acteur Bernard Blier, de man met het goudeerlijke, zoniet een beetje domme gezicht die in veel films er door anderen wordt ingeluisd. Eenmaal hebben vader en zoon samen een film gemaakt, Calmos in 1978, maar dat wat geen succes. Ook Notre histoire uit 1984 die TV5 vanavond vertoont, is een van Blier jr.'s minder bekende films. Aan de rolbezetting, met Nathalie Baye en Alain Delon kan dat nauwelijks hebben gelegen.

NRC Webpagina's
6 NOVEMBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)