U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Zendtijd te koop voor partijen
De zender SBS6 wil zendtijd verkopen aan politieke partijen. Deze partijen kunnen dan in de aanloop naar de gemeentelijke en landelijke verkiezingen van volgend jaar adverteren op de commerciële tv-zender. Een woordvoerder van SBS6 heeft dit vanochtend bevestigd.



Mekka voor computerfanaten
Op Internet gebied heeft Silicon Valley een paar jaar voorsprong op Nederland. Minister Wijers van Economische Zaken werd er onlangs op uit gestuurd om in Silicon Valley te kijken hoe Nederland zijn achterstand op de elektronische snelweg kan inlopen.



Kiest men voor onwetendheid?
Bijna was mevrouw Schmitz gestruikeld over een werkwoord dat niet bestond: 'monitoren'. Nu komt het wel voor. Volgens Kamerleden had de staatssecretaris moeten weten, dat uitgewezen Iraniërs niet meer worden 'gemonitord'.




Chick Tek '97 is een project dat vrouwen samen moet brengen die zich bezig houden met kunst en/of technologie. Onder het motto 'women artist defining technology' proberen de makers andere vrouwen te stimuleren om met nieuwe technologie aan de gang te gaan. Op de website van Chick Tek '97 zijn twee aparte platforms: een waar artiesten hun werk laten zien, een ander waar bezoekers hun ideeën en vragen kwijt kunnen.
(cadre.sjsu.edu/chik_tek)

NRC Webpagina's
6 NOVEMBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)