U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Nuis stemt in met begroting NOS voor '98
Staatssecretaris Nuis (Media) gaat akkoord met de begroting van de NOS voor 1998. Nuis schrijft dit in een brief aan de Tweede Kamer. De begroting voor de publieke omroep bedraagt in 1998 1,51 miljard gulden.



Haanstra in spionage
In zijn eerste leven als persfotograaf maakte Bert Haanstra in het voorjaar van 1945 geschiedenis met naoorlogse foto's van de bezetting. Door de datering was het voor discussie vatbaar of het wel foto's van de bezetting waren en hij waardeerde ze zelf ook niet als zijn beste, maar ze vormden zonder twijfel de meest dramatische afbeeldingen die hij ooit had gemaakt.



Pleidooi voor een leesbaar Web
Sun Microsystems en Microsoft zijn in een juridisch gevecht verwikkeld over de manier waarop Microsoft Java gebruikt in de nieuwste versie van de browser Internet Explorer.




Online Medieval and Classical Library (OMACL) is een verzameling klassieke en Middeleeuwse teksten die integraal op een website van de universiteit van Berkeley te lezen zijn. De verhalen over de Griekse goden, Lancelot, Koning Arthur en Erec zijn allemaal in het Engels vertaald en van een inleiding voorzien. Een aantal links verwijst door naar andere literaire bronnen, o.a. naar het elektronisch archief Project Gutenberg.
(sunsite.berkeley.edu/OMACL)

NRC Webpagina's
4 NOVEMBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)