U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Geen prettig interview voor Heertje
Dat was in Buitenhof voor prof. A. Heertje geen interview waaraan hij met evenveel plezier zal terugdenken als aan, ik noem maar iets, een doorsnee-lezing voor effectenhandelaren in l'Europe.


T V   V O O R A F :


Hoe spelen ze het toch klaar?
Zelf was ik altijd een enorme fan van de stoere, onversaagde mannen van The A-team; vier voortvluchtige anarchistische strijders tegen het kwaad die de slechteriken in de wereld onveranderlijk het nakijken gaven. Vooral het knutsel-intermezzo dat in elke aflevering een vaste plaats innam, had mijn onverdeelde aandacht. Want was het niet wonderbaarlijk hoe het A-Team een landbouwtractor tot granaten-spuwende tank wist om te bouwen, een kauwgomballenautomaat tot gevaarlijk afweergeschut en een eenvoudige hooischuur tot een onneembaar gepantserde bunker?


F I L M   V O O R A F :


The Shadow
Eerst even dit. Er zijn mensen, er zijn eigenlijk vooral vrouwen, die Alec Baldwin een opwindende acteur vinden. Een James-Bondtype, heb ik hem wel eens horen noemen. Zelf moet ik altijd meer aan Koos Postema denken. Dat paffige, die mondhoeken die elkaar eeuwig feliciteren met wat ben ik toch een leuke vent. Een opdringerige vertegenwoordiger in wieldoppen, die ervan uitgaat dat hij plezierig gezelschap is. Alec Baldwin is een platte acteur, ik zie er geen spoor van geheimzinnigheid in.

NRC Webpagina's
3 NOVEMBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)