U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Bende verdacht van beursfraude
Een commissionair op de Amsterdamse Effectenbeurs en twee andere personen zijn gisteren gearresteerd op verdenking van beursfraude en betrokkenheid bij een criminele organisatie.


E C O N O M I E :


Klanten van Fokker klagen over service
Een aantal Iuchtvaartmaatschappijen, waaronder KLM City Hopper, heeft zijn beklag gedaan over de service aan de vliegtuigen van Fokker. De klachten zijn vervat in een brief aan Fokker Services.


H O O F D A R T I K E L :


Milieupolitiek
De zorg voor het milieu is een van die onderwerpen in de politiek waarvan het belang door geen van de partijen wordt betwist. Algemeen is de erkenning dat geen sprake kan zijn van een ongebreidelde economische groei zonder aanvullende maatregelen om het milieu te ontlasten. Dat bleek ook deze week weer eens in de Tweede Kamer waar de laatste begroting van minister De Boer (Milieu) werd besproken en alle woordvoerders bij die gelegenheid de noodzaak van een goede milieupolitiek bepleitten.


S P O R T :


Huibregtsen met Schenk kandidaat IOC
Het bestuur van de overkoepelende sportbond NOC*NSF wil voor het einde van het jaar een kandidaat voordragen als tweede Nederlandse lid van het Internationaal Olympisch Comité. Naast oud-schaatser Ard Schenk heeft ook NOC-voorzitter Wouter Huibregtsen belangstelling voor de functie. ,,Het lijkt ons beter om één kandidaat aan te melden'', aldus Huibregtsen.


C O L U M N :


Fax aan Bert Haanstra
Ik was een mannetje van amper twaalf jaar en ging elke veertien dagen naar Ajax. Van mijn moeder kreeg ik geld voor de bus en het jongenskaartje (50 cent!!). Ze stopte me altijd iets extra's toe om wat lekkers te kopen.


Z a t e r d a g s B i j v o e g s e l :


Verslagenheid
Mijn hart brak voor Andrée van Es. Hopelijk klinkt dit niet pathetisch of klef. Zo is het niet bedoeld. Ik bedoel dat politiek en liefde zich soms niet laten scheiden.


NRC Webpagina's
25 OKTOBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)